Εμείς οι Σιατιστινοί συχνά παραπονούμαστε   ότι δεν έχουν γραφεί/δημοσιευτεί εργασίες/βιβλία για την Ιστορία της Σιάτιστας ή γενικότερα για την Πολιτιστική κληρονομιά της.

          Ευτυχώς έχουμε ...άδικο!

          Κατά καιρούς πολλοί συμπατριώτες μας ασχολήθηκαν με τα θέματα αυτά και έκαναν δημοσιεύσεις. Όμως στις περισσότερες περιπτώσεις τα βιβλία τους διακινήθηκαν «εκτός εμπορίου» και έτσι τα βρίσκουμε μόνο στη Μανούσεια Βιβλιοθήκη  ή σε βιβλιοθήκες ... τυχερών συμπατριωτών μας, οι οποίοι τα δέχτηκαν κάποτε ως «φιλική προσφορά» των συγγραφέων ή ακόμα σε βιβλιοθήκες συνειδητών συλλεκτών.

         Έτσι συμβαίνει και με το καινούργιο βιβλίο της συμπατριώτισσάς μας - και συνεργάτριας της ιστοσελίδας μας- κ. Καλλιόπης Μπόντα-Ντουμανάκη με τίτλο :

Η ΑΫΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

         Αυτή τη φορά όμως μπορούν να το διαβάσουν όλοι- Σιατιστινοί και μη- σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου αφού η κ. Καλλιόπη Μπόντα-Ντουμανάκη μας επέτρεψε να το «ανεβάσουμε» στην ιστοσελίδα και από εκεί με ένα κλικ στο γιορταστικό κουτί της σελίδας, αμέσως πιο κάτω, να το διαβάσετε ή να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

 

 

 

 Υπεύθυνη έκδοσης- σύνταξης: Αικατερίνη  Κ. Ζωγράφου  

Το http://www.siatistanews.gr είναι μια περιοδική, μη κερδοσκοπική, ηλεκτρονική  έκδοση με πολιτιστικό κύρια  περιεχόμενο. Δεν δέχεται οικονομικές προσφορές από πουθενά και δεν επιχορηγείται από κανέναν ιδιώτη ή φορέα. Όλες οι εργασίες που δημοσιεύονται είναι σε «πρώτη δημοσίευση» εκτός αν δηλώνονται ως «αναδημοσίευση». Επειδή το http://www.siatistanews.gr εκδίδεται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή, επιτρέπεται η ελεύθερη εκτύπωση και αναδημοσίευση όλων των κειμένων του στη μορφή που έχουν αναρτηθεί, χωρίς όμως προσθήκες ή αφαιρέσεις, αρκεί να μην παραλείπεται σε καμιά περίπτωση ο τίτλος http://www.siatistanews.gr, το όνομα του συνεργάτη,  ο πλήρης τίτλος του κειμένου και να υπάρχει ενεργό λινκ προς το  κείμενο του siatistanews.gr  το οποίο αναδημοσιεύεται. Για όλα τα υπόλοιπα ισχύει ο Νόμος περί των Πνευματικών Δικαιωμάτων.  Όροι χρήσης της ιστοσελίδας:

Ημερομηνία ανανέωσης:28/12/2017

fora.gr yposthri$h