Κεντρική Σελίδα

 

      Η ιστοσελίδα  http://www.siatista.gr δημιουργήθηκε με την 15/21-3-2002 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΠΠΤΑΣ, που μέλη του ήταν οι: Δέσποινα Τέρτη, Πρόεδρος , Ζευκλής Χρήστος, Δαϊναβάς Μιχαήλ, Δάρδας Αναστάσιος, Θεοδωρόπουλος Θωμάς.

     Με την ίδια απόφαση  τότε ορίστηκαν  από το Δ. Σ. της ΔΕΠΠΤΑΣ  οι Δάρδας Αναστάσιος, Ζωγράφου Αικατερίνη, Παπά  Τατιάνα  ως επιτροπή διαχείρισης της Ιστοσελίδας.

      Η οικονομική δαπάνη δημιουργίας της ιστοσελίδας είχε καλυφθεί με χορηγία συμπατριωτών μας.

 

      Στις 8/12/2002 έγινε εκδήλωση  της ΔΕΠΠΤΑ Σιάτιστας στην αίθουσα του Κουκουλίδειου Πνευματικού Κέντρου  για την παρουσίαση του Δικτυακού Τόπου: Siatista.gr  με κεντρικό  ομιλητή τον  κ. Φ. Κ. Βώρο, επίτιμο σύμβουλο του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Θέμα της ομιλίας του  ήταν: "Η Τεχνολογία, δημιούργημα του Ανθρώπου, στην υπηρεσία του Ανθρωπισμού και γενικότερα του Πολιτισμού". 

 

     Παραθέτουμε έναν πίνακα με  θέματα που είχαν αναρτηθεί σε παλιότερες εκδόσεις της ιστοσελίδας-μεταξύ των ετών 2002 και 2005, όσα μπορέσαμε να βρούμε- με την πρόθεση να δείξουμε τη συνέχεια που έχει το siatista.gr  μέσα στο χρόνο.

 

Ταυτότητα Το Σήμερα Το χθές Αφιερώματα Αρχείο Επικοινωνία
Αυτό το site έχει κατασκευαστεί από τη ΦΟΡά